Emir Bukovica objavljuje video spot sa živog nastupa u američkom MUSIC STUDIO LIVE showu

Emir Bukovica, lider rock benda Emir & Frozen Camels i projekta Bukowskee nedavno je u Americi gostovao u popularnom podcast showu Music Studio Live (MSL) u kojem je govorio o svojim muzičkim počecima, dolasku na Floridu, životu na dva kontinenta, muzičkim saradnjama sa poznatim svjetskim autorima i muzičarima, kao i o svojoj trenutnoj karijeri.

Osim interesantnog jednosatnog intervjua, Emir je uživo u programu odsvirao i otpjevao svoje dvije pjesme, “Sarajevo, New York, Roma” i “I need you now”, ovaj put u akustičnoj verziji.

U tome su mu pomogli njegovi prijatelji iz originalne postave američkih “smrznutih kamila”, vrhunski američki muzičari, Danny Shepard i Darrell Nutt, kao i američka kantautorica Sarah Hadeka Williams.

Živi nastup Emira i ekipe u Music Studio Live showu ovjekovječen je video spotom za pjesmu “Sarajevo, New York, Roma” koji se može pogledati na službenoj YouTube stranici EFC benda www.youtube.com/EmirAndFrozenCamels.

Predpremijera ovog video spota desit će se u četvrtak 26.9. u 19h na CMC - Croatian Music Channel, službenom TV kanalu Emirove diskografske kuće Croatia Records.

Dan poslije, u petak 27.9. u 20h na Hayat Music kanalu TV Hayat bit će i bh. premijera ovog spota snimljenog u Americi.

 

 

Developed & Maintained by Vertazzar