EFC objavili novu pjesmu i video spot "Rekla je volim te"

Tačno na Valentinovo rock bend Emir & Frozen Camels objavio je svoju novu pjesmu imena “Rekla je volim te”. Radi se o pjesmi već prepoznatljivog EFC zvuka i vrhunske produkcije “smrznutih kamila”. Ova pjesma je kao i većina dosadašnjih pjesama ovog benda snimljena i producirana na dva kontinenta, u američkom studiju “Definition Media” i sarajevskom studiju “Longplay”.

O samoj tematici pjesme govori njen autor Emir Bukovica:

Vjerovatno smo svi mi barem jednom u životu doživjeli tzv. ljubav s figom. Osjetili se povrijeđenim i iskorištenim. Upitali se kako je moguće da smo ispali tako naivni, da nismo vidjeli da nam se događa fejk ljubav, koja neminovno vodi ka izdaji i kraju. Ali, nakon početnog šoka i bola shvatili da je to što nam se desilo ustvari najbolja moguća stvar za nas, kao neko prosvjetljenje i životna lekcija, jer su maske spale u pravom trenutku. I da je pred nama još puno toga lijepog u životu. Ako bih u samo jednoj rečenici trebao opisati pjesmu “Rekla je volim te” rekao bih da je ovo jedna mala ljubavna priča o velikoj izdaji”.

Video spot za pjesmu “Rekla je volim te” režirao je Jasmin Jatić, koji iza sebe potpisuje režiju spotova nekih od najvećih izvođača u regionu, kao što su “Zabranjeno Pušenje” i Darko Rundek. U spotu se osim EFC benda pojavljuje i model Alma Zaimović.

Video spot za pjesmu “Rekla je volim te” pogledajte na službenom EFC YouTube kanalu: 

Developed & Maintained by Vertazzar