KONAČNO IZAŠAO "BEST OF" EMIR & FROZEN CAMELS

Nakon velikog iščekivanja, i našeg i vašeg, konačno je tu...... naš "Best of" album.

Prije nego pogledate video najavu albuma ovdje želim se zahvaliti svima koji su na bilo koji način ušestvovali u realizaciji ovog albuma:
svima koji su gostovali na pjesmama ili učestvovali u njihovoj produkciji, a to su Danny Shepard, Darrell Nutt, Cliff Williams, David Johnson, Elliott Randall, Ted Myerson, Elvis J. Kurtović, El Bahattee, Rambo Amadeus, Jure Baljak, Luka Putica, Mike Rogers, Dino Šukalo, Zvonimir Djukić-Djule Van Gogh, Alberto Ceballos, Muamer Djozo, Ante Perković, Oliver Jovanović, Pavle Miholjević, Javier Lopez Jato-Javeta, Miro Vidović i Brano Jakubović.
 
Hvala i Ahmedu Švrakiću i ekipi u Hayat Production, izdavaču ovog albuma, Danku Stefanoviću iz Dallas Recordsa, Petri Zlonogi, dizajnerici omota, Adnanu Ćuhari, Elvinu Kosovi i Emi Bukovici.
 
Naravno, hvala i članovima EFC benda Adnanu Muratoviću, Damiru i Danijalu Bajraktareviću i Mehmedu Toromanoviću. 
 
Na kraju bih želio da se zahvalim svim našim vjernim fanovima koji su nas podržavali i "gurali" sve ove godine. Vi ste najveći razlog izlaska ovog albuma, albuma sa većinom pjesama po prvi put objavljenih na području BiH. Na vašu ljubav i podrušku uzvraćamo sa ovih 20 pjesama i 80 minuta muzike u nadi da će album ispuniti vaša očekivanja.
 
Do nekih novih susreta, vole vas vaše "smrznute kamile"...

Viva La Rock'n'Roll!

Emir
 
 
 
 
Developed & Maintained by Vertazzar